Projekter i Pilot er ikke store, forkromede løsninger. Det er små, prioriterede features, der gør dine kunder, kollegaer og kompagnoner i stand til mere. Ét job af gangen, med en stram prioritering og et tæt feedback loop.

Testbar, Brugbar, Salgsbar

Digitale projekter bliver aldrig rigtig færdige; de bliver klar til næste fase. Vores del af projektet handler om, at finde den tidligst Testbare, Brugbare og Salgsbare version af din løsning.

Det er en iterativ proces, der er effektiv og fleksibel i forhold til nye muligheder og behov. Nogen skal bruge det, vi leverer, og dér finder vi ud af, hvad den næste feature skal være.

Vi sætter ting live, når vi har gennemført den her proces:

Gennem research og review finder vi ud af, hvad der er værd at bygge. Så laver vi den første model — det, vi kalder skateboard-versionen — som vi kan lægge i hænderne på nogen, og se om det virker.

Et skateboard får dig sikkert ikke hele vejen, men du kommer i hvert fald tættere på kunden. Og jo længere du vil rejse, jo mere bygger vi på.

Som kunde i Pilot får du en højre hånd, der rådgiver, designer, udvikler og projektstyrer med en fod i hver lejr, så brugeroplevelse og bundlinje i sidste ende går op i en højere enhed.

Lad os tale om dit projekt — så giver vi frisk kaffe, friske øjne og konkrete forslag på 90 minutter.