Måske kender du det her: Der bliver lavet et nyt (stort) digitalt tiltag. Fx et redesign af jeres website, plus et nyt system til at opdatere siderne. Eller en ny applikation, der vist nok skulle effektivisere en hel masse.

Men så bliver det færdigt, og så er det ligesom… det.

Tiden går, og der bliver måske lavet nogle nye funktioner her og der, men ellers er der egentlig ikke sket så meget andet.

kaffemoede-super-mario-vs-tetris

Hvad hvis den slags projekter var lidt mere som en champignon i Super Mario, og lidt mindre som en klods i Tetris? Tænk, hvis digital udvikling også handlede om at udvikle kompetencer, og ikke bare tekniske løsninger?

Gratis rådgivning til dig, der er…

 

 • Ansvarlig for marketing eller kommunikation, uden interne design- og udviklingsressourcer til rådighed, så du arbejder en del med jeres website, nyhedsbrev, data-tools, CMS og andet godt fra havet. Måske bruger du for meget tid på teknik og for lidt tid på det, der virkelig flytter nålen?
 • Projektleder, redaktionschef, eller på anden vis ‘front’ for et digitalt team eller redaktion, hvor du især fungerer som bindeled til resten af organisationen. Teamet i Pilot har næsten 10 års erfaring i medie- og magasinbranchen blandt sig. Vi har stærke holdninger og gode idéer til digitale medier, og vi elsker at sparre!
 • Grafiker / visuel blæksprutte i en redaktion eller kommunikationsafdeling. Der ikke er tilknyttet faste udviklere til jeres website og andre digitale systemer. I har ikke så meget albuerum i jeres digitale værktøjskasse, som I kunne ønske jer — og måske får I slet ikke nok ud af det, I allerede har?
 • Iværksætter med en seriøs idé under opsejling, der bygger på et reelt forretningspotentiale. Men du er stadig ved at få styr på, hvordan den digitale platform skal skæres og hvordan det spiller ind i resten af din go-to-market strategi. Vores hjerte bløder for de gode, de tossede, de store, de vilde og de usædvanlige idéer. Og vi ved, hvordan man får nye apps og services i luften, med minimal indsats og maksimal belønning.

 

Book en jamsession med Pilot

 

Det er ligesom alle de andre morgenmøder, gå-hjem-møder, boostere, briefings, osv. Men med én forskel: Det handler kun om dig.

Med en stribe små, inspirerende oplæg og tilhørende spørgsmål til jer, kan vi grave de gode idéer frem og vise dig, hvordan du kan forbedre eller ændre eksisterende tiltag. Vi samler det hele i et klart overblik, så du ved, hvad du kan skal gøre. Og hvad du skal lade være med.

Sæt en formiddag af, hos dig eller os (vi bor på Nørrebro i København.) Vi garanterer, at du forlader mødet med ild i røven.

Her er lidt af det, vi typisk dækker i en Jamsession:

jamsession-format-og-agenda

 

👉  Skriv en mail til yo@pilotcph.dk, med lidt om dig og din virksomhed, så finder vi en dato. Du kan også ringe til Joakim på 2667 0427.

 

(Kender du nogen, der kunne have gavn af en session som denne? Send dem gerne linket, og hjælp os med at komme ud og finde de gode idéer. Tak.)

Nogen spørgsmål?

 

 • Hvorfor er det gratis?
  Fordi idéer alligevel ikke er noget værd, før de er live. Og fordi vi tror på, at man skal ud i marken for at finde svarene, indsigten og ja, kunderne.
 • Hvad er det helt præcist jeg får?
  En session for dig og dit team, hvor vi sammen kortlægger muligheder, udfordringer og problemer i jeres nuværende digitale platform (eller for det næste projekt i har på vej.) Vi giver jer nogle konkrete redskaber, der bliver til dokumenter I kan beholde, i form af worksheets, skitser og hvad vi ellers producerer sammen.
 • Hvad får Pilot ud af det?
  Et større netværk, en bred indsigt i mange forskellige digitale setups og måske en ny samarbejdspartner i fremtiden? Desuden arbejder vi hårdt på at blive bedre til at fortælle historier, involvere andre og skabe inspirerende indhold. Og der er altså kun én måde at finde ud af, hvad der virker: Op af stolen og ud at prøve det af.
 • Hvad hvis jeg bliver nødt til aflyse?
  Så finder vi en anden dag. Men ligesom alle andre, kan vi også bedst lide, når kalenderkabalen går op. Derfor sætter vi pris på, at du melder fra i god tid.
 • Skal jeg forberede noget til dagen?
  Vi har strengt taget ikke brug for andet end at vide lidt om dig, når du skriver for at booke din session. Men jo mere du kan fortælle os, om jeres nuværende setup, arbejdsgang, værktøjer osv., des bedre informeret er vi, i vores rådgivning, så du får mest ud af din session. Og vi takker ikke nej til kaffe, hvis du byder.

 

Lidt om Pilot

 

Pilot er et lille bureau og digitalt produkt studie, på Nørrebro i København. Vores kunder inkluderer blandt andet Børsen Associated Media, Nordisk Film og Altinget, mens andre er dugfriske startups, der prøver at skabe nye markeder eller at ommøblere de eksisterende.

I modsætning til andre digitale bureauer, fokuserer vi ikke så meget på teknik og implementering. Vi er langt mere interesserede i, hvem der skal bruge løsningen, hvilket job de skal have løst, og hvordan vi får ting i luften på rekordtid, så vi kan lære af dem, der bruger det vi laver.