Personligt, professionelt univers med 142% boost i konverteringer

Anette Harbech Olesen er en af Danmarks bedst kendte madskribenter. Vi opgraderede hendes personlige blog til et univers for folk, der vil leve sundt og godt, med et helt nyt design & website i WordPress, med en fantastisk læseoplevelse og et stort (SEO-venligt) opskriftsbibliotek.

🚀 for MadforLivet.com · Maj. ‘16

Marketing platform og CRM værktøjer i WordPress

Pilot har hjulpet Netteam med et skræddersyet WordPress site, der arbejder aktivt for den nyetablerede marketing afdeling, med tæt fokus på konvertering, CRM værktøjer og øget kendskab til Netteams kurser & seminarer.

🚀 for Netteam A/S · Jan. ‘16

Kan vi hjælpe dig?

Vi tilføjer hele tiden projekter til denne side. Og vi ville elske at skrive din projektbeskrivelse!

Har du en god idé? Er du i tvivl om, hvor du skal starte? Eller hvem der skal starte? Alt det kan vi hjælpe dig med. Der er tre ting du skal have styr på fra starten: Forretning, Kunde og Produkt.

Vil du have en kop kaffe…?


Medier, Blogs og Magasinsites
Teamet i Pilot har bred erfaring fra store mediehuse (Benjamin Media & Bonnier Publications) og vi ved, hvordan digitale universer skal skrues sammen: Læseoplevelsen i centrum, et fleksibelt CMS, og annonceplads der ikke bliver til reklamesøjler.

Microsites
Nogen gange skal et simpelt koncept bare præsenteres på et simpelt website. Det er fx til kampagner eller events, hvor et par landing pages er alt, hvad du skal bruge. Vi laver microsites, der gør én ting godt, med et laserfokus på tekst og konvertering.